Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι λαϊκές συνελεύσεις Πάτρας για τις επερχόμενες εκλογές

Συμπολίτες,

Είμαστε οι ενεργοί πολίτες των λαϊκών συνελεύσεων της Πάτρας και στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα πρέπει όλοι σαν  Λαός ,να αναδείξουμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε κάτω από Απάνθρωπες Κυβερνήσεις, Χωρίς Αξιοπρέπεια, Χωρίς Μέλλον για τα παιδιά μας, Χωρίς Εργασία και να είμαστε Επαίτες για ένα ξεροκόμματο. Οι εκλογές αυτές ( όπως και οι άλλες ) δεν θα αλλάξουν την ζωή μας και η επόμενη μέρα θα μας βρει πάλι στους δρόμους και στη μάχη για την επιβίωση. Όμως τώρα με την Ψήφο μας συνεχίζουμε τον αγώνα για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια. Για να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία όπου όλοι θα έχουμε ισονομία , δικαιοσύνη και κυρίως εργασία και μέλλον για την νεολαία μας.

Οι Αγώνες του λαού μας έχουν δείξει  ότι αν θέλουμε, είμαστε λαός περήφανος, δημιουργικός και αλληλέγγυος σε όλους όσους δοκιμάζονται. Θα πρέπει να σκεφτούμε συλλογικά το ευρύτερο καλό, να σκεφτούμε ότι εκατομμύρια συνάνθρωποι μας είναι αναγκασμένοι να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και απόγνωσης (και αυτή είναι μόνο η αρχή) που τους τις επέβαλλαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ , ΝΔ,  με τη σύμπραξη των δυνάμεων του κεφαλαίου.

Έχουμε υποχρέωση στις εκλογές,  να τιμωρήσουμε τους ενόχους που μας κυβέρνησαν για δεκαετίες και χωρίς ντροπή, ζητούν την ψήφο μας τάχα για να μας «σώσουν». Σκοπός μας είναι μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις να επιβάλλουμε τη θέληση μας. Αρκετά μας έσωσαν αυτοί που καταλήστευσαν τον λαό μας , τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας για :

1. Να Διαγράψουμε όλο το τοκογλυφικό χρέος
2. Να Δικάσουμε τους υπεύθυνους
3. Να Έχουμε μισθούς και συντάξεις που θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο
4. Εργασία , υγεία και παιδεία για όλους
5. Μέλλον για τα παιδιά μας χωρίς χρέη και ξένους δυνάστες.
6. Για Άμεση Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ισονομία.

Όταν λοιπόν βρεθούμε στην κάλπη, ας βγάλουμε από το μυαλό μας τα εκφοβιστικά διλλήματα που μας πασάρουν καθημερινά μέσω των τηλεοράσεων όλοι αυτοί που πρόδωσαν τον λαό και ας αποφασίσουμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι.

Ας δώσουμε την ευκαιρία για αλλαγή και απαλλαγή από τους ληστές του δημόσιου πλούτου, τους ευρωπαίους και τους παγκόσμιους τεχνοκράτες, για ανατροπή των σχεδίων φτωχοποίησης της χώρας μας και μετανάστευσης των παιδιών μας.


ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Λαϊκές Συνελεύσεις Πάτρας