Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΩΝ

Τα τελευταία χρόνια, η επίθεση σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, με αφορμή την κρίση, έχει οδηγήσει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού να ζει σε συνθήκες πλήρους ανέχειας, εξαθλίωσης και φτώχειας, στερούμενο βασικά είδη μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης, όπως το φαγητό, η στέγαση, το ηλεκτρικό ρεύμα, η θέρμανση, η πρωτοβάθμια και νοσοκομειακή περίθαλψη.  Ο διαρκής φόβος για την εξασφάλιση και την κάλυψη  βασικών αναγκών, απαραίτητων για την αξιοπρεπή διαβίωση κάθε ανθρώπου, είναι η κατάσταση στην οποία προσπαθούν να οδηγήσουν την κοινωνία οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ.
Με τους αγώνες μας σπάμε στο δρόμο το φόβο και την τρομοκρατία που προσπαθούν να μας επιβάλλουν κυβέρνηση-ΜΜΕ. Με την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη  και την οργάνωση όλων όσων βιώνουν τις τραγικές συνέπειες των ανάλγητων πολιτικών. Ο αγώνας των εργαζόμενων της ΔΕΗ που ήδη έχει ξεκινήσει, καθώς και τα  πλατιά κοινωνικά μέτωπα αγώνα που δημιουργούνται, είναι κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό οι αγώνες του κάθε χώρου/κλάδου να συντονιστούν, να δυναμώσουν και να γίνουν πιο μαζικοί.
Την ώρα που η ΔΕΗ ιδιωτικοποιείται, την ίδια ώρα που το ρεύμα ουσιαστικά  παρέχεται δωρεάν σε  δεκάδες μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις , περισσότερες από 2 χιλιάδες οικογένειες στην πόλη της Πάτρας, είναι αναγκασμένες να ζουν με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα από τη ΔΕΗ. Χιλιάδες ακόμα συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, υποχρεώνονται  να κάνουν διακανονισμούς με την επιχείρηση και τελικά χάνουν την ίδια τους την αξιοπρέπεια, παρακαλώντας για να έχουν ένα αγαθό που στις μέρες μας πρέπει να θεωρείται αυτονόητο για όλους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!
ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝ
HΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!