Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2 στις 18:00!


Εδώ και πολύ καιρό παίρνονταν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς! Όμως ο λαός μας τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε σε πλατείες, δρόμους και χώρους δουλειάς. Πάλεψε καθημερινά για επιβίωση και αξιοπρέπεια!

Τελικά στις πρόσφατες εκλογές, με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, έδιωξε από την κυβέρνηση αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον εξαπάτησαν!

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι που έχουμε αποφασίσει να αγωνιστούμε για τις ζωές και το μέλλον μας. Γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματα μας μπορούν να προέλθουν από μας. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα χωρίς να παλέψουμε γι’ αυτό!

Καλούμε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους και τη νεολαία, στην Πλατεία Γεωργίου και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Να συνδιαμορφώσουμε, να βγάλουμε μπροστά και να επιβάλλουμε όλα τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

Δεν θα επαναπαυθούμε ούτε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ανεξαρτησία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια μας!

Τους διαμηνύουμε ότι το Χρέος δεν είναι δικό μας. Δεν το αναγνωρίζουμε. Να ξεκινήσει άμεσα Λογιστικός Έλεγχος του!

Δεν ανεχόμαστε πλέον Μνημόνια – Τρόικα – Λιτότητα!

Δεν ανεχόμαστε το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού!

Ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς των δανειστών!

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2 στις 18:00!

Λαϊκή Συνέλεσυη Αγ.Σοφίας