Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4

Η τρικομματική κυβέρνηση και η τρόικα, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την επίθεση τους απέναντι στα λαϊκά στρώματα. Τα νέα χαράτσια, οι συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ανεργία, έχουν οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στο όριο της επιβίωσης, αφού αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως η στέγη, η τροφή, το νερό.

Στα 3 αυτά χρόνια μνημονίου στη χώρα μας, αν κάτι έχουμε καταλάβει όλοι, είναι ότι κανένας αγώνας, όσο ηρωικός και αν είναι, δεν μπορεί μόνος του να κερδίσει. Για αυτό καλούμε όλους όσοι αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική, συλλόγους, σωματεία, συλλογικότητες να συντονίσουμε τις δράσεις μας σε ένα μέτωπο αλληλεγγύης και αντίστασης, για να ανατρέψουμε την πολιτική αυτή. 

Ως πρώτη ενέργεια, καλούμε όλους τους φορείς και όλο το λαό της Πάτρας σε συλλαλητήριο, για το δικαίωμα όλων μας στα κοινωνικά αγαθά την Παρασκευή 12/4 στις 18:00 στην πλ.Γεωργίου.

ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ! 

Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Σοφίας, Λαϊκή Συνέλευση Άνω Πόλης, Σωματείο εργαζομένων Δήμου Πατρέων, Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΠ, σωματείο εργαζομένων ΕΒΟ Αιγίου, Φοιτ. Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Επιστήμης Υλικών