Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Αυτό που έγινε στην πραγματικότητα, αλλά σύσσωμα τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν, είναι ότι με το PSI η χώρα πτώχευσε. Κυβέρνηση και τρόικα υποθηκεύσανε τη χώρα για να πληρωθεί στους τοκογλύφους δανειστές ένα χρέος, το οποίο δε δημιούργησε ο ελληνικός λαός!

Δε θα τους αφήσουμε όμως να μας κάνουν σύγχρονους ‘‘ραγιάδες’’!

Ο λαός έχει ιστορική μνήμη! Σήμερα τιμάμε τους αγωνιστές που δεν προσκύνησαν αρχόντους και κοτζαμπάσηδες. Τους τιμάμε κάνοντας το δικό μας αγώνα. Ορθώνοντας το ανάστημά μας στους νέους κοτζαμπάσηδες κι αρχόντους, ντόπιους και ξένους! Δεν ξεχνάμε ποιοι ξεπουλούν το μόχθο μας, ποιοι ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μιας χούφτας κεφαλαιούχων. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή τους, οργανωνόμαστε στις γειτονιές μας και βάζουμε ξανά στην καθημερινότητά μας έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η δημοκρατία! Έχουμε τη δύναμη! Παίρνουμε τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας στα χέρια μας!

Και την 25η Μαρτίου ο λαός βροντοφωνάζει:

  • ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ- ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
  • ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ- ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
  • ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΕ

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Η 25η Μαρτίου και η Ελληνική Επανάσταση στον καιρό του Μνημονίου και της Τρόικας ξαναγίνονται επίκαιρα. Διεκδικούμε πάλι σήμερα την ανεξαρτησία μας και την προκοπή του τόπου μας. Αρνούμαστε αυτή τη μέρα να τη γιορτάζουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές της υποτέλειας, αρνούμαστε αυτή τη μέρα να στεκόμαστε πλάι στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες.

Να φύγουν όσοι παραδίδουν τη χώρα στους τοκογλύφους και στην τρόικα
Να φύγουν όσοι προσδοκούν να είναι "άξιοι" συνεχιστές της υποτέλειας

Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ!