Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση πλατείας Γεωργίου


Σήμερα 28/6 πραγματοποιήθηκε η πλέον μαζική και δυναμική διαδήλωση των τελευταίων πολλών ετών.Ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος όσο ποτέ συγκεντρώθηκε και διαδήλωσε κόντρα στα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο,στη χούντα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ-ΕΕ,στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Στο κάλεσμα της λαϊκής συνέλευσης της Πλατείας Γεωργίου ανταποκρίθηκαν πολλοί πολίτες,εργαζόμενοι,άνεργοι,νεολαίοι,συνταξιούχοι,οι κοινωνικές δυνάμεις της εργασίας και του πολιτισμού.Συγκεντρωθήκαμε εδώ στην Πλατεία όπως και κάθε άλλη μέρα,παρά τη διαχωριστική στάση του ΠΑΜΕ,που συγκρότησε αλυσίδα για να διαχωριστεί-γιατί άραγε;;;;-από τον κόσμο της πλατείας.

Η συγκέντρωσή μας ενώθηκε με τα σωματεία και τα συνδικάτα,με τους εργαζόμενους,που ήταν στον χώρο του εργατικού κέντρου.Ενωμένοι στον αγώνα κόντρα όμως στις υποταγμένες-ξεπουλημένες ηγεσίες που εδώ και καιρό βάζουν αναχώματα στην πάλη του λαού.

 Η ηγεσία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας,μέσα από οργανωμένο σχέδιο προσπάθησε να διασπάσει την πορεία ελέγχοντας ένα πανό,κολλούσε τη ροή της πορείας προσπαθώντας να διαμορφώσει την εικόνα "δυο πορειών σε απόσταση". Ο κόσμος όμως τους ξεπέρασε, προχώρησε μόνος του,πήρε τα πανό των σωματείων του και ενωθήκαμε όλοι μαζί στην πιο μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση.

Συνεχίζουμε!Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!
Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ-ΔΝΤ!
Δεν χρωστάμε-Δεν πουλάμε-Δεν πληρώνουμε!

Αύριο 29/6 πιο μαζικά-στο Σύνταγμα,στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας και στις πλατρίες όλης της χώρας- ο λαός θα δείξει την δυναμή του!

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας...

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!