Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απεργία Τετάρτη 15/6

Τώρα…

…μιλάει η Πλατεία!

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!

Την Τετάρτη 15 Ιούνη, ημέρα πανεργατικής απεργίας ξεχυνόμαστε όλοι στους δρόμους! Μαζικός λαϊκός αγώνας για την ανατροπή του μνημονίου, για την ανατροπή Κυβέρνησης – Τρόικας! Δίνουμε όλοι μαζί το ενωτικό, αγωνιστικό παρόν!

Την Τετάρτη 15 Ιούνη, ο λαός οφείλει να είναι μια γροθιά κόντρα σε όσους και όσα κλέβουν τη ζωή του, ξεπουλούν τον τόπο του. Ενωμένοι μια γροθιά, κόντρα στην κυβέρνηση και την τρόικα, κόντρα σε όσους ξεπούλησαν το νόημα του συλλογικού αγώνα και την οργάνωση του κόσμου, κόντρα στις ξεπουλημένες – προδοτικές ηγεσίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Την Τετάρτη 15 Ιούνη, μιλάει η Πλατεία. Όλοι μας ως εργαζόμενοι, νεολαίοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μαζί με τα σωματεία που αγωνίζονται οργανώνουμε την απάντηση του λαού. Καλούμε σε προσυγκέντρωση στις 09:30 στην Πλ. Γεωργίου και κατόπιν πάμε στο Εργατικό Κέντρο, λαμβάνουμε το λόγο ως αγωνιζόμενοι και αγανακτισμένοι στην πλατεία μαζί με τα πρωτοβάθμια αγωνιζόμενα σωματεία. Σε αυτή την απεργία δεν έχει θέση ο λόγος των ξεπουλημένων ηγεσιών. Διαδηλώνουμε μαζί με τα σωματεία, ενωμένοι στον κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!

Την Τετάρτη 15 Ιούνη, καλούμε κάθε εργαζόμενο, νεολαίο, άνεργο, συνταξιούχο, κάθε διαδηλωτή να καταλήξει στην Πλ. Γεωργίου! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!